» Welkom

Welkom op de website van Yn Oarder Administratieve dienstverlening

flexibel de administratie op orde
flexibel de administratie op orde

Voor alle administratieve werkzaamheden voor bedrijven en particulieren biedt Yn Oarder administratieve dienstverlening een flexibele oplossing voor zowel ad hoc werkzaamheden als opdrachten voor langere periode. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke vervanging of versterking van uw kantoorpersoneel bij ziekte, zwangerschapsverlof of extra drukte. Maar ook de boekhouding voor het MKB en ZZP'ers is bij Yn Oarder in vertrouwde handen. Van het inboeken van de administratie, tot de BTW aangifte, de inkomstenbelasting en het opstellen van het jaarrapport en aangifte IB. Yn Oarder werkt zowel op freelancebasis als per opdracht, zodat u flexibel bent in uw keuze. Yn Oarder, fries voor Op Orde. Tweetalig, want dat is wel zo handig in een werkgebied dat voornamelijk Friesland omvat.

 

Flexibele oplossingen voor bedrijven

Wanneer u om wat voor reden dan ook personeel zoekt voor de administratieve ondersteuning van uw bedrijf, dan staat Yn Oader graag voor u klaar. Hierbij kunt u denken aan het inboeken van de administratie, BTW aangifte's, debiteuren en crediteurenadministratie, notuleren, facturatie, redigeren en opstellen van brieven, maken van powerpointpresentatie's, mailings, archiveren, opzetten en onderhouden van sociale media activiteiten enzovoorts.

 

Boekhouding voor een vaste voordelige prijs

Voor ZZP'ers en het MKB zorgt Yn Oarder dat de boekhouding op orde is en blijft. De verwerking van de hele administratie, de aangifte omzetbelasting, opstellen van het jaarrapport en de aangifte inkomstenbelasting op orde voor één voordelige prijs. Gebruik van een helder en gebruiksvriendelijk factureringsprogramma is mogelijk voor zeer scherpe tarieven.  Wanneer u personeel in dienst heeft is het ook mogelijk de loonadministratie (extern) te verzorgen voor een vaste prijs per werknemer. Hiervoor werkt Yn Oarder samen met een vaste partner. Vragen tussendoor via de mail of telefonisch horen bij Yn Oarder gewoon bij de service. Zo weet u van te voren uw kosten voor de boekhouding en staat u achteraf niet voor verrassingen.

 

Yn Oarder voor particulieren

Ook voor particulieren biedt Yn Oarder een breed pakket aan diensten. Hierbij kunt u denken aan hulp bij de thuisadministratie, het aanvragen van toeslagen, tegemoetkomingen, vergoedingen en alle administratieve dingen waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken.

 

Kijkt u rustig rond op deze website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van Yn Oarder of maak een vrijblijvende afspraak om eens nader kennis te maken!